GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre et bilde

Du kan når som helst endre bildene i kampanjen.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Rediger nederst i kampanjen du ønsker å bruke på Kampanjer -siden.
    Klikk på Rediger
  3. I Bildegalleriet klikker du og drar bildet over toppen av det eksisterende bildet i modulen.
    Klikk og dra bildet

Tips: Under Bildegalleriet klikker du på Last inn flere for å vise flere bilder.