Endre et domene i Plesk -hostingkontoen min

Du kan endre det primære domenenavnet på Plesk Hosting -kontoen din. Dette vil endre domenenavnet assosiert med kontoens nettrotkatalog .

Påkrevd: Hvis du for øyeblikket har en SSL installert på det primære domenenavnet ditt, MÅ du fjerne SSL før du endrer hoveddomenet ditt.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Ved siden av Plesk -administratorikonet klikker du på og velger Endre domene .
    endre plesk -domene
  3. Velg et alternativ:
    Alternativ Påkrevd handling
    Velg et domene fra kontoen din Velg et domenenavn fra rullegardinmenyen
    Angi et domene eller underdomene Angi et domene eller underdomene manuelt

Merk: Dette alternativet vil kreve at du oppdaterer DNS A -posten din til den angitte IP -adressen.

4. Klikk på Endre domene for å fullføre prosessen.

Merk: Denne prosessen kan ta opptil 24 timer å fullføre. Det er gratis å endre domenenavnet ditt. Hvis domenet du ønsker å lage som primært er oppført som et sekundært domenenavn, må du først fjerne det fra Plesk -panelet .