Endre et tema i WordPress

Hvis du endrer WordPress -temaet, kan du endre mye på hvordan nettstedet ditt vises.

1. Logge på WordPress.
  2. Installer et tema hvis temaet du ønsker å bruke ikke er installert ennå.
  3. Fra Utseende -menyen klikker du på Temaer .

Merk: Klikk på GoDaddy -temaer for å se alle GoDaddy -temaer som har blitt profesjonelt designet og optimalisert for nettstedet ditt.

4. Hold markøren over temaet du ønsker å aktivere.
  5. Klikk på Aktiver .

Det nye temaet ditt vil nå være live på WordPress -nettstedet ditt.