Endre et WordPress -tema i databasen

Du kan aktivere WordPress -temaet ditt fra databasen. Dette er nyttig hvis du ikke får tilgang til WordPress på grunn av et problem med temaet ditt.

1. Logg inn på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhotell / Administrert WordPress ).

2. Klikk på databasen du vil administrere.
  3. Klikk på wp_options bord.
  4. Under OPTION_NAME kolonnen, finn maloppføring. Du må kanskje navigere utover den første siden med oppføringer.
  5. Klikk på Rediger ved siden av maloppføringen .
  6. I kolonnen option_value endrer du verdien til navnet på temaet ditt. Den nye verdien må være den samme som temaets mappenavn.
  7. For å lagre, klikk på Start.
  8. Klikk på Rediger ved siden av stilarkoppføringen .
  9. I option_value -kolonnen endrer du verdien til navnet på temaet ditt (eller underordnet tema, hvis du tidligere har opprettet et). Den nye verdien må være den samme som temaets mappnavn (f.eks. Twentyseventeen).
  10. For å lagre, klikk på Start.