Endre forsendelsesmetoden

Nettbutikken din blir automatisk satt opp med gratis frakt, men du kan legge til forskjellige fraktmetoder: faste priser, vektbaserte eller transportberegnede metoder. Når kunder sjekker ut i butikken din, ser de forsendelsesmetoden (e) du har valgt, samt eventuelle fraktkostnader i bestillingssammendraget.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Gå til Dashboard Innstillinger og velg Shipping .
  4. Merk: Sett opp Personlig henting , hvis det er et valg du tilbyr, fra denne delen. Klikk Legge til til høyre for Personlig henting-boksen. I popup-vinduet fyller du ut de valgte feltene og trykker Lagre .

5. Klikk Legge til i øvre høyre hjørne.
    Klikk på Legg til
  6. Velg fraktmetode (r):

Grunnleggende fraktmetoder

1. Klikk på Legg til ved siden en av de grunnleggende leveringsmetodene.
    • Gratis frakt: Angi et minimumsbeløp for en bestilling for å kvalifisere for gratis frakt.
    • Flat sats per bestilling: Lad kundene dine en forhåndsbestemt pris, slik at de vet nøyaktig hva de totale fraktkostnadene vil være.
    • Vektbasert: Lad kundene dine frakte basert på vekten til varen (e) du sender.
  2. Under Hva kundene ser når de velger denne metoden , legg merke til gjennomsnittlig leveringstid.
  3. Fyll ut alle valgte felt og klikk Lagre .

Velg operatørberegnede fraktmetoder

1. Klikk Legge til ved siden av en av Transportørberegnede fraktmetoder , som kan brukes til å sende innenlandske og internasjonale ordrer. USPS og UPS er kun tilgjengelig for amerikanske selgere.
    • United States Postal Service (USPS): Velg hvilke USPS-fraktalternativer du vil tilby. Hvis du trenger mer informasjon, klikker du på Lære mer lenker for å besøke USPS landingsside der metodene er beskrevet.
    • United Parcel Service (UPS): Du ha en UPS-tilgangsnøkkel å bruke denne metoden. Registrer deg for en UPS-konto for å få tilgangsnøkkelen. Når du har lagt til tilgangsnøkkelen, fyller du ut Støttetjenester felt, og bestem hvordan du vil bokse produktene dine under Fraktbokser .
    • Klikk på Lagre.

Merk: Klikk på for noen av metodene ovenfor Redigere ved siden av Alle land / regioner for å velge hvor fraktmetoden vil være tilgjengelig. (Hvis du velger USA, velger du hvilke stater som er inkludert.)
Klikk på Rediger ved siden av Alle land / regioner