Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre fraktmetoden min

Når kunder sjekker ut i butikken din, ser de fraktmetoden (e) du har valgt (fast pris, vektbaserte eller operatørberegnede metoder), i tillegg til eventuelle fraktomkostninger i bestillingssammendraget.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Fra instrumentbordet ditt går du til Innstillinger og velger Frakt under Nettbutikk.
  4. Merk: Konfigurer personlig henting eller lokal levering fra denne delen, hvis det er et valg du tilbyr. Velg Legg til til høyre for alternativene for personlig henting eller lokal levering. I popup-vinduet fyller du ut de forespurte feltene og Lagre .

5. Velg Legg til .
    Velg Legg til
  6. Velg en grunnleggende fraktmetode (gratis frakt, fast pris per bestilling eller vektbasert) eller en operatørberegnet fraktmetode.

Grunnleggende fraktmetoder

1. Velg Legg til ved siden av en av de grunnleggende leveringsmetodene .
    • Gratis frakt: Angi et minimumsbeløp for at en bestilling skal kvalifisere for gratis frakt. I tillegg oppretter du en kupong for å tilby midlertidig gratis eller rabattert frakt.
    • Fast pris per bestilling: Belast kundene dine med en forhåndsbestemt pris, slik at de vet nøyaktig hva den totale fraktkostnaden blir.
    • Vektbasert: Belast kundene dine for frakt basert på vekten til varen / artiklene du sender. Vekten beregnes når du legger til pakkens fraktvekt og mål .
  2. Navngi fraktmetoden din ved å bruke Hva kundene ser når de velger denne metoden . Det er lurt å notere gjennomsnittlig leveringstid som en del av beskrivelsen.
  3. Fyll ut eventuelle andre felt, for eksempel typen pris som gjelder for hver bestilling, belastning per bestilling, eller ulike kostnader for ulike vekter.
  4. Hvis du ønsker å begrense land eller regioner du vil sende til, velger du Rediger . Etter at du legger til landet eller landene i listen din, vil noen land gi deg muligheten til å begrense frakt ytterligere til bestemte delstater, provinser eller territorier ved hjelp av redigeringsikonet.
  5. Merk: Hvis du legger til gratis frakt eller et fraktgebyr direkte til et produkt når du legger til pakkens fraktvekt og -mål , er ikke frakten for varen begrenset og kan bestilles av alle i verden.

6. Velg Lagre.

Velg operatørberegnede fraktmetoder

1. Velg Legg til ved siden av en av de operatørberegnede fraktmetodene , som kan brukes til å sende innenlandske og internasjonale bestillinger. USPS og UPS er kun tilgjengelig for forhandlere i USA. Canada Post er kun tilgjengelig for kanadiske forhandlere. Se Mer informasjon nedenfor for å finne ut mer om hvordan du angir regionen din.
    • United States Postal Service (USPS): Velg hvilke USPS -fraktalternativer du vil tilby. Hvis du trenger mer informasjon, velger du Lær mer -koblingene for å gå til USPS landingsside der metodene er beskrevet.
    • United Parcel Service (UPS): Du ha en UPS -tilgangsnøkkel for å bruke denne metoden. Registrer deg for en UPS -konto for å få tilgangsnøkkelen din. Etter at du har lagt til tilgangsnøkkelen, fyller du ut Støtte og tjenester -feltet og bestemmer hvordan du vil pakke produktene dine under Fraktbokser .
    • Canada Post: Du ha et Canada Post -kundenummer for å bruke denne metoden. Gå til Canada Post og logg på Min konto eller opprett en ny konto.
  2. Fyll ut feltene for operatøren du valgte.
  3. Velg Lagre.

Mer informasjon

• Øverst på denne fraktsiden ser du adressen du sender fra. Velg Endre plassering for å angi en ny leveringsadresse.
  • Operatørbaserte metoder (USPS, UPS, Canada Post) er basert på både fraktsted og regioninformasjon. For å endre regional informasjon, går du til Innstillinger > Generelt under Butikk på instrumentbordet.
    • Landet for bedriftsinformasjonen din påvirker ikke muligheten din til å velge en operatør (USPS, UPS eller Canada Post).
    • Hvis du ikke kan endre regional informasjon, kan du ha aktivert markedsplasser (kun tilgjengelig for kunder i USA). Ring eller chat med en av våre prisbelønte guider .
  • Legg til fysiske produkter
  • Legg til en betalingsmåte