Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Endre fraktmetoden min

Når kunder går til butikken din, ser de fraktmetoden (e) du har valgt (faste priser, vektbaserte metoder eller operatørberegnede metoder), i tillegg til eventuelle fraktomkostninger i bestillingssammendraget.

Merk: Hvis du legger til gratis frakt eller et fraktgebyr direkte til et produkt når du legger til pakkens fraktvekt og -mål , er ikke frakten for varen begrenset og kan bestilles av alle i verden.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Innstillinger på instrumentbordet. Under Butikk velger du Frakt .
  4. Velg Leveringsmetode .
    1. Hvis bedriften din tilbyr Lokal levering eller Personlig henting, velg Legg til til høyre for begge alternativene.
      Legg til lokal levering eller henting
      • Fyll ut de påkrevde feltene og Lagre . (Lokal levering er for øyeblikket begrenset til 100 postnummer.)
    2. Velg Legg til for å konfigurere grunnleggende fast pris, vektbasert eller operatørberegnet fraktmetode, i tillegg til de potensielle parametrene for å tilby gratis frakt på bestillinger.
      Velg Legg til
      • Følg instruksjonene for metoden du velger ved å bruke fanene nedenfor.
  1. Velg Legg til ved siden av en av de grunnleggende leveringsmetodene .
  2. Merk: Konfigurer flere versjoner av en hvilken som helst fraktmetode med forskjellige innstillinger for å sende til bestemte stater, regioner og land.
    • Gratis frakt: Angi et minimumsbeløp for at en bestilling skal kvalifisere for gratis frakt. I tillegg oppretter du en kupong for å tilby midlertidig gratis eller rabattert frakt.
    • Fast pris per bestilling: Når du selger varer som ikke er påvirket av flere mengder i en bestilling, for eksempel 1 klistremerke mot 10 klistremerker som sendes i en enkelt konvolutt, kan fast pris være et godt alternativ.
    • Prosentandel per bestilling: Hvis du selger ulike typer varer, kan det være best å belaste et fraktgebyr basert på en prosentandel av bestillingen totalt.
    • Vektbasert: Beregn frakt basert på vekten til varen / artiklene du sender. Vekten bestemmes når du legger til pakkens fraktvekt og mål .
  3. Navngi fraktmetoden din ved å bruke Hva kundene ser når de velger denne metoden .
    • Det er lurt å notere gjennomsnittlig leveringstid som en del av beskrivelsen.
  4. Fyll ut eventuelle andre felt, for eksempel typen pris som gjelder for hver bestilling, belastning per bestilling, eller ulike kostnader for ulike vekter.
  5. Hvis du ønsker å begrense land eller regioner du vil sende til, velger du Rediger .
    • Etter at du legger til landet eller landene i listen din, vil noen land gi deg muligheten til å ytterligere begrense frakt til spesifikke delstater, provinser eller territorier ved hjelp av redigeringsikonet.
  6. Velg Lagre.
  1. Velg Legg til ved siden av en av operatørberegnede fraktmetoder , som kan brukes til å sende innenlandske og internasjonale bestillinger.
  2. Fyll ut feltene for operatøren du valgte.
  3. Velg Lagre.
Merk: Operatørbaserte leveringsmetoder er basert på både bedriftsinformasjonen din og regional informasjon, ikke leveringsadressen (hvis den er annerledes).
Du må kanskje oppdatere fraktsted, region og valuta for å matche opprinnelsen til forsendelsen.
  • Øverst på denne fraktsiden ser du adressen du sender fra. Velg Endre plassering for å angi en ny leveringsadresse.
  • Slik endrer du regioninformasjonen:
    1. Velg Innstillinger på instrumentbordet. Under Butikk velger du Butikkinnstillinger .
    2. Regional Info -delen (som du må endre) er rett under Business Info -delen (som ikke påvirker frakt).