Endre hosting-IP-en min i Brannmur for nettbaserte apper (WAF)

Merk: Instruksjonene nedenfor gjelder kun hvis du bruker en Nettstedssikkerhet Deluxe-, Ekspress- eller Ultimat-plan.

Hvis du endrer hostingleverandør, eller hvis hostingleverandøren din endrer IP-adressen som peker til nettstedsserveren din, må du oppdatere hosting-IP-adressen i WAF-instrumentbordet.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Brannmur.
    Brannmur
  3. Klikk på de tre prikkene ved siden av domenet som skal dirigeres til den nye IP-adressen, og klikk så på Generelt.
    innstillinger
  4. Klikk på Hosting-IP-adresse.
    Hosting-IP-adresse
  5. Skriv inn IP-adressen du har fått oppgitt, og klikk på legg til adresse.
    legg til IP-adresse
  6. Når den nye adressen er lagt til, må du slette den gamle IP-adressen. Klikk på avmerkingsboksen til venstre for den gamle IP-adressen, og klikk så Slett merket.

Når du har slettet den gamle IP-adressen, kan det ta opptil 20 minutter å oppdatere WAF-konfigurasjonen. Hvis innholdet på den nye hosting-IP-en din er forskjellig fra det forrige, må du tømme WAF-hurtigbufferen.

Tømme WAF-hurtigbufferen

1. Klikk på Ytelse i instrumentbordet for brannmuren.
    Ytelse
  2. Klikk på Tøm hurtigbuffer.
    Tøm hurtigbufferen
  3. Klikk på Tøm hurtigbuffer-knappen.
    Tøm hurtigbuffer-knappen
Når du har tømt hurtigbufferen, kan det ta opptil 20 minutter før WAF peker til den nye hosting-IP-adressen din.