Endre hurtigbuffer -nivået mitt

Etter at du har konfigurert brannmuren for nettbaserte apper (WAF), får du beskyttelse og hastighetsoptimalisering på grunn av hurtigbufring med høy ytelse. Siden WAF hjelper med å øke hastigheten på nettstedet ditt, kan du se forbedringer i SEO -en din.

GoDaddy tilbyr fire alternativer for hurtigbufring. Er du nysgjerrig på hvilken som er best for nettstedet ditt? Sjekk ut denne tabellen:

Hurtigbufring -nivå Anbefalt nettstedstype Sidebufringstid Omdirigering (301/302) Bufringstid Ikke funnet (404) Bufringstid Respekterer hurtigbufringsoverskrifter
Aktivert Statiske nettsteder, ikke noe dynamisk innhold og sjeldne oppdateringer. 180 minutter 180 minutter 4 minutter Nei
Minimal hurtigbufring Nyhetsportal, blogger eller nettsteder med innhold oppdatert daglig og uten brukersessioner. 8 minutter 15 minutter 2 minutter Nei
Nettstedsbufring Netthandel, forum, medlemskapssteder og egendefinerte applikasjoner. 180 minutter 180 minutter 4 minutter Ja
Deaktivert Ikke-offentlige nettsteder eller nettsteder som bruker eksterne CDN-er. 1 minutt* 10 minutter 1 minutt Ja

Endre hurtigbufring -nivået mitt

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Under Nettstedssikkerhet og sikkerhetskopieringer , ved siden av Nettstedssikkerhet -kontoen du ønsker å bruke, klikker du på Administrer .
  3. Klikk på Brannmur i navigeringsmenyen.
    Brannmur
  4. Klikk på tannhjulikonet og deretter Ytelse .
    Ytelse
  5. Velg hurtigbufre -nivået du ønsker å bruke, og klikk Lagre hurtigbufret -nivå.
    Lagre hurtigbufring -nivå

Mer informasjon

• Hvis du har problemer med hurtigbufring, må du sørge for at du bruker riktig hurtigbufret nivå, og deretter sjekke ut Feilsøk problemer med hurtigbuffer
  • Uansett hvilket hurtigbuffer -nivå du velger, vil statiske filer hurtigbufres i 3 dager. Dette gjøres for å forhindre visse typer DDoS -angrep.