Endre innstillingene på bloggen min

Vil du endre på hvordan bloggen din ser ut, eller bare gi bloggen et nytt navn? Eller kanskje du trenger å oppdatere adressen til den eksterne bloggen som vises på nettstedet ditt. Alle disse elementene kan endres fra bloggpanelet.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Bla til der bloggen vises i hovedvinduet ditt, og klikk deretter hvor som helst i den seksjonen.
    Klikk hvor som helst i bloggseksjonen
  4. Når bloggpanelet åpnes, kan du endre på Oppsett, Uthevingsfarge, Tittel og, avhengig av det valgte oppsettet, Bakgrunnsbilde. (Du kan også legge til en Introduksjon for å forklare formålet med bloggen.
    Endre innstillingene på bloggen din

Merk: Mens Ferdig-knappen vises når du gjør den første endringen, kan du ignorere den for å gjøre alle endringene på en gang.

5. Når du har gjort alle endringene, klikker du på Ferdig for å lukke panelet, eller du kan klikke på Administrer blogg for å gå rett til redigeringsprogrammet for bloggen. Der kan du redigere innlegg eller opprette nye innlegg.