GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre kampanjefargene

Alle fargene i kampanjen din (bakgrunn, forgrunn, rammer, bunntekst og knapper) er en del av en stil. Du kan enkelt endre disse fargene i kontoen din.

Advarsel: Disse endringene blir brukt på alle kampanjer som bruker denne stilen. Du kan opprette en ny, tilpasset stil hvis du ikke vil at andre kampanjer skal ha stilendringene du gjør.
  1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Kampanjer -siden klikker du på Skriv for å opprette en ny kampanje, eller klikker på Rediger under en eksisterende kampanje.
  3. Klikk på Stiler -fanen.
    Klikk på Stiler -fanen

Stilen du bruker for øyeblikket, er uthevet i grått.

Den gjeldende stilen er uthevet i grått
  4. Klikk på blyantenRediger gjeldende stil ved siden av gjeldende stil for å redigere den.
  5. Klikk på fargeboksene ved siden av hvert element i stilboksen på Hoved -fanen, velg nye farger, og gi det et nytt navn .
    Opprett en tilpasset stil

Hvis du vet heksadesimal -koden for fargen du ønsker å bruke, angir du verdiene i feltene for heksadesimal -kode ( eksempel: #E47621 ) til venstre for fargeboksene.

6. Klikk på Lagre.

Merknader:
Bakgrunnen er fargen bak hovedinnholdsområdet.
Forgrunnen er fargen utenfor hovedinnholdsområdet.
• Du kan slå på og av farger for kantlinje og bunntekst ved å merke av i boksene til venstre for disse elementene.