Endre kontaktinformasjon for domenet mitt

Endre den underliggende kontaktinformasjonen i domenene dine for hver kontakttype (registrant, administrativ, teknisk og fakturering) hver for seg, eller du kan bruke endringene til alle kontakttyper samtidig. Alle kvalifiserte domener som er registrert hos GoDaddy får sin egen kontaktinformasjon automatisk byttet ut på WHOIS med proxydetaljer fra vår personvernleverandør, Domains By Proxy. Å endre kontaktinformasjonen din vil ikke vise disse opplysningene i WHOIS-katalogen med mindre du endrer synlighetsinnstillingene dine på domenet ditt.

Merk: Domener med domenebeskyttelsefølge andre trinn for å oppdatere sin domenekontaktinformasjon.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet/domenene du vil oppdatere. Eller velg hakeikonet og Velg alle
  3. Velg Eierskap > Oppdater kontakter.
    velg oppdater kontakter
  4. Angi de nye kontaktopplysningene dine. Fjern merkingen for Bruk for alle kontakttyper for å redigere informasjon om hver fane for individuelle kontakttyper.
  5. Velg Lagre for å oppdatere kontaktinformasjonen din.
Påkrevd: Hvis kontaktinformasjonen din er konfigurert til synlig, og du oppdaterte registrantens fornavn, etternavn, organisasjon eller e-postadresse, må du godkjenne disse oppdateringene.

Det kan ta opptil 48 timer før den nye informasjonen din vises i WHOIS -databasen .