Rediger kontaktinformasjon for domenet mitt

Endre den underliggende kontaktinformasjonen på domenene dine når som helst i GoDaddy-kontoen. Når Personvern for domener er slått på, blir kontaktinformasjonen som vises for domenet i den offentlige WHOIS-katalogen, erstattet med opplysninger fra personvernpartneren vår, Domains By Proxy®. Endringer av kontaktinformasjonen vises ikke i WHOIS med mindre du slår av Personvern for domener.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du skal oppdatere. Eller velg en avmerkingsboks ved siden av Domenenavn, og velg deretter Velg alle.
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Rediger kontaktinformasjon fra handlingsmenyen.
    • Avhengig av skjermstørrelsen må du kanskje velge Mer-menyen og rulle ned for å se Rediger kontaktinformasjon.
  4. Angi de nye kontaktopplysningene dine.
    • Merk av i avmerkingsboksen ved siden av Bruk for alle kontakttyper for å bruke redigeringene på alle kontakttypene. Eller fjern merket i avmerkingsboksen for å redigere hver enkelt kontakttype separat.
  5. Velg Fortsett for å lagre redigeringene.
    • Hvis du har Domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) slått på i minst ett døgn, angi koden vi sendte via SMS, eller angi koden fra godkjenningsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.
Påkrevd: Hvis Personvern for domener er deaktivert og du oppdaterte registrantens fornavn, etternavn, organisasjon eller e-postadresse, må du godkjenne disse oppdateringene.

Du ser en Vellykket-bekreftelse som forteller deg at domenene har blitt oppdatert. Det kan ta opptil 90 minutter før den nye kontaktinformasjonen vises i kontoen din og WHOIS.