Endre kontaktinformasjon for domenet mitt

Du kan når som helst endre kontaktinformasjonen for domenenavnet ditt. Hver kontakttype (registrator, administrativ, teknisk og fakturering) kan redigeres hver for seg, eller du kan redigere alle disse samtidig. Du må følge ulike trinn hvis domenet ditt har aktivert personvernsbeskyttelse.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet/domenene du vil oppdatere. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle
  3. Fra menyen over domenelisten din velger du Eierskap og deretter Oppdater kontakter.
    velg oppdater kontakter
  4. Skriv inn den nye kontaktinformasjonen din.

Merk: Hvis du vil redigere informasjonen for de individuelle kontakttypene, opphever du valget for Bruk for alle kontakttyper og velger den rette kontaktfanen.

5. Klikk på Lagre når du er ferdig med oppdateringene. Det kan ta opptil 48 timer før den nye informasjonen er oppdatert i WHOIS-databasen.
Påkrevd: Hvis du oppdaterte registratorens organisasjon, fornavn, etternavn eller e-postadresse, må du godkjenne disse endringene.