Endre kontaktinnstillingene mine i GoDaddy Pro

Du kan velge ting du vil bli kontaktet eller varslet om, inkludert konto, spesialtilbud og produktrelatert informasjon fra GoDaddy Pro.

Merk: Endring av kontaktinnstillinger påvirker ikke hendelsesvarsler du allerede har konfigurert.

1. Logg på GoDaddy Pro -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Hjem i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på bildet ditt øverst til høyre, og klikk deretter på Innstillinger .
    Åpne innstillinger
  4. Klikk på Personverninnstillinger .
  5. I Kontaktinnstillinger -delen velger du hvordan du vil høre fra oss.
    • Transaksjonsvarsler er viktige varsler og oppdateringer relatert til kontoen din og produktene dine. Disse kreves for å oppfylle tjenesteforpliktelser (bestillingsbekreftelser, tilbakestilling av passord, kontoklare varsler, fornyelser, sikkerhetsvarsler) og som sådan kan de ikke deaktiveres.
    • Kontosammendrag og oppdateringer er konto- og profilsammendrag med relatert informasjon, nyheter og tilbud for å holde deg oppdatert på kontoen og produktene dine.
    • Produktinformasjon og nyheter er produktoppgraderinger, informasjon og nyhetsbrev som kan interessere deg.
    • Med kampanjetilbud og spørreundersøkelser kan du motta kampanjetilbud og sporadiske undersøkelser som hjelper oss å hjelpe deg ved å forbedre produktene og tjenestene vi tilbyr.
  6. Klikk på Lagre innstillinger . Disse innstillingene påvirker bare GoDaddy Pro -kontoen din.