Endre kontoen for videresending av e -post

Du kan redigere adressen som videresendingskontoen din sender e -post til. Slik gjør du det:

Advarsel: Denne artikkelen er for redigering av en allerede eksisterende videresendingskonto. For mer informasjon, se:Alternativer for videresending for e -postadressen min
  1. Logg på Arbeids-e-postkontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Hjem.
  3. Klikk på e -postadressen til videresendingskontoen.
  4. Det neste trinnet ditt avhenger av om du har konfigurert en videresendingskonto , eller om du har konfigurert videresending av kopier av innkommende e -post .
    Videresendingskonto Videresend kopier av innkommende e -post
    I Til denne e -postadressene: -feltet kan du redigere eller angi de nye e -postadressene. Under de ekstra alternativene, ved siden av Send kopi til :, rediger eller angi de nye e -postadressene.
  5. Du kan også endre andre innstillinger for denne adressen. Hvilke innstillinger som er tilgjengelige, avhenger av om dette er en videresendingskonto , eller om du har konfigurert videresending av kopier av innkommende e -post .
    Konfigurerer Videresendingskonto Videresend kopier av innkommende e -post
    Catch-all X X
    SMTP -releer per dag X
    SPAM -filteroppførsel X
    Aktiver autosvar X X

Merk: Du kan ikke endre abonnementet som denne adressen er tilknyttet. For å gjøre det, må du slette kontoen , og konfigurere den som en ny adresse, under en annen plan.

6. Klikk på Lagre.