GoDaddy-auksjoner Hjelp

Endre kontoinnstillingene dine for GoDaddy-auksjoner

I kontoen din for GoDaddy-auksjoner kan du endre på kontoinnstillinger, som antall søkeresultater du vil vise og hvor ofte du vil motta tekstmeldingsvarsler. Du kan også legge til og endre betalingstyper, og du kan angi standard betalingstype.

Endre de generelle innstillingene dine

Fra fanen Generelt kan du endre de generelle kontoinnstillingene.

Slik endrer du de generelle innstillingene dine

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Fra fanen Generelt kan du endre på følgende:
    • Inkluder domenenavn for voksensider? – hvis du ønsker at domenenavn med voksent innhold skal vises når du søker GoDaddy-auksjoner, velg Vis domenenavn oppført som voksensider.. Hvis ikke, blir standarden Filtrer ut domenenavn oppført som voksensider.
    • Resultater per side: – velg antall auksjonsoppføringer du vil vise per side for Avanserte søk og Min salgsliste og min budliste.
    • Tillat kjøpere å se mine andre oppføringer? – når kjøpere ser på, byr på eller gir et tilbud på det oppførte domenenavnet ditt, viser vi en More Listings By This Seller-hyperkobling (Flere oppføringer fra denne selgeren) i delen Other Listings (Andre oppføringer) som standard. Hvis du ikke ønsker å vise koblingen, velg Nei.
    • SMS-nummer – angi mobiltelefonnummeret du vil motta tekstmeldingvarsler på, og velg deretter tjenesteleverandøren din fra listen.
    • SMS-adresse – GoDaddy-auksjoner fyller automatisk ut dette feltet når du angir mobilnummeret ditt og velger en tjenesteleverandør fra listen.

Merk: Hvis du velger Tilpasset leverandør, må du angi en e-postadresse i dette feltet. Kontakt leverandøren din for mer informasjon.

• Send test-SMS – klikk for å sende en test-SMS til mobiltelefonen din.
    • Send meg en SMS når: – velg når du vil motta tekstmeldinger fra GoDaddy-auksjoner.

Merk: Faktorer som ligger utenfor GoDaddy-auksjoners kontroll, kan påvirke leveringen av tekstmeldinger. Leveringen garanteres ikke. Det kan hende at tjenesteleverandøren din belaster deg for tekstmeldinger du mottar.

4. Klikk Send.

Endre betalingsinnstillingene dine

Fra Betalinger-fanen kan du legge til og endre betalingstyper, og du kan angi standard betalingstype.

Slik endrer du betalingsinnstillingene dine

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Gå til Betalinger-fanen.
  4. Velg, opprett eller endre mottakeren du vil skal motta betalinger fra GoDaddy-auksjoner.