Nettstedbygger Hjelp

Endre leveringsmetode

Nettbutikken din opprettes automatisk med gratis frakt. Du kan legge til andre fraktmetoder: gratis frakt, fast pris og vektbasert pris, eller en operatørberegnet metode (USPS og UPS er kun tilgjengelige for forhandlere i USA). Du må abonnere på Nettbutikk-planen for å gjøre dette.

Merk: Når kundene går til kassen i butikken din, vil de se de leveringsmetoden(e) du har valgt, og hva de blir belastet for frakt i bestillingsoversikten, hvis aktuelt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Administrer butikk.
  3. Klikk på Innstillinger-fanen øverst på siden, og klikk deretter på Frakt.
  4. Klikk på Legg til frakt.
  5. Klikk på bildet som samsvarer med ønsket leveringsmetode:
  6. Merk: Hvis du klikker på feil bilde, kan du gå tilbake ved å klikke på Ikke det du ser? Ellers kan du følge trinnene som vises for det valgte bildet.

(Ikke det du ser?)
  1. Klikk på Legg til ved siden en av de grunnleggende leveringsmetodene.
  2. Leveringsmetode Beskrivelse
    Gratis frakt

Du kan angi et minimumsbeløp for bestillinger som er kvalifisert for gratis frakt. Noter gjennomsnittlig leveringstid i beskrivelsen.

Fast pris per bestilling

Du kan kreve en forhåndsbestemt pris fra kunden slik at de vet akkurat hva den totale fraktprisen kommer til å bli. Noter gjennomsnittlig leveringstid i beskrivelsen.

Vektbasert

Belast kundene for frakt basert på vekten på artikkelen/artiklene du sender. Noter gjennomsnittlig leveringstid i beskrivelsen.

Merk: For hver metode har du muligheten til å klikke på Rediger ved siden av Alle land/områder for å velge hvor fraktmetoden vil være tilgjengelig. (Hvis du velger USA, kan du velge hvilke delstater som er inkludert.)
    Klikk på Rediger ved siden av Alle land/områder.

3. Endringene dine lagres automatisk, så når du er klar trenger du bare å klikke på Publiser nettstedet ditt for å legge ut endringene dine.
  1. Klikk på Legg til ved siden av én av de operatørberegnede fraktmetodene. Begge kan brukes til nasjonal og utenlands frakt. Foretrukket metode er ofte personlig preferanse eller hva som passer best, for eksempel hvis du allerede har en konto eller leveringsstedet ligger i nærheten.

Merk: USPS og UPS er kun tilgjengelige for forhandlere i USA.

2. Leveringsmetode Beskrivelse
    United States Postal Service (USPS)

Velg hvilke USPS-fraktmetoder du vil tilby til kundene. Klikk på koblingene Lær mer hvis du trenger mer informasjon. Disse koblingene tar deg til landingssiden til USPS der metodene beskrives.

United Parcel Service (UPS)

Du ha en UPS-adgangsnøkkel for å bruke denne metoden. Du kan registrere deg for en USP-konto for å få en adgangsnøkkel. Når du har lagt til adgangsnøkkelen, må du fylle ut feltet Support & Services (Støtte og tjenester), og bestemme hvordan du vil pakke produktene i feltet Shipping Boxes (Fraktbokser).

Merk: For hver metode har du muligheten til å klikke på Rediger ved siden av Alle land/områder for å velge hvor fraktmetoden vil være tilgjengelig. (Hvis du velger USA, kan du velge hvilke delstater som er inkludert.)
    Klikk på Rediger ved siden av Alle land/områder.

3. Endringene dine lagres automatisk, så når du er klar trenger du bare å klikke på Publiser nettstedet ditt for å legge ut endringene dine.