Endre leveringsmetode

Nettbutikken din opprettes automatisk med gratis frakt. Du kan legge til andre fraktmetoder: gratis frakt, fast pris og vektbasert pris, eller en operatørberegnet metode. Du må abonnere på Nettbutikk-planen for å gjøre dette.

Når kundene går til kassen i butikken din, vil de se de fraktmetoden(e) du har valgt, og hva de blir belastet for frakt i bestillingssammendraget, hvis aktuelt.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Nettsteder + Markedsføring og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Klikk på Innstillinger-fanen, og deretter på Frakt.
  4. Merk: Hvis du ønsker å konfigurere Fysisk henting, kan du gjøre dette fra denne delen. Klikk på Legg til til høyre for Fysisk henting-boksen. I popup-vinduet fyller du ut de forespurte feltene og trykk på Lagre.

5. Klikk på Legg til frakt.
  6. Du vil ha valget mellom å velge en Grunnleggende fraktmetode eller en Operatørberegnet fraktmetode. Følg trinnene nedenfor basert på valget du ønsker å velge

Grunnleggende fraktmetoder

1. Klikk på Legg til ved siden en av de grunnleggende leveringsmetodene.
    • Gratis frakt: Du kan angi et minimumsbeløp for bestillinger som er kvalifisert for gratis frakt. Noter gjennomsnittlig leveringstid i beskrivelsen.
    • Fast pris per bestilling: Du kan kreve en forhåndsbestemt pris fra kunden slik at de vet akkurat hva den totale fraktprisen kommer til å bli. Noter gjennomsnittlig leveringstid i beskrivelsen.
    • Vektbasert: Belast kundene for frakt basert på vekten på artikkelen/artiklene du sender. Noter gjennomsnittlig leveringstid i beskrivelsen.
  2. Endringene dine lagres automatisk, så når du er klar trenger du bare å klikke på Publiser nettstedet ditt for å legge ut endringene dine.

Velg operatørberegnede fraktmetoder

1. Klikk på Legg til ved siden av én av de operatørberegnede fraktmetodene. Begge kan brukes til nasjonal og utenlands frakt. Foretrukket metode er ofte personlig preferanse eller hva som passer best, for eksempel hvis du allerede har en konto eller leveringsstedet ligger i nærheten. USPS og UPS er kun tilgjengelige for forhandlere i USA.
    • United States Postal Service (USPS): Velg hvilke USPS-fraktmetoder du vil tilby til kundene. Klikk på koblingene Finn ut mer hvis du trenger mer informasjon. Disse koblingene tar deg til landingssiden til USPS der metodene beskrives.
    • United Parcel Service (UPS): Du må ha en UPS-adgangsnøkkel for å bruke denne metoden. Du kan registrere deg for en USP-konto for å få en adgangsnøkkel. Når du har lagt til adgangsnøkkelen, må du fylle ut feltet Support & Services (Støtte og tjenester), og bestemme hvordan du vil pakke produktene i feltet Shipping Boxes (Fraktbokser).

Merk: For alle metodene ovenfor har du muligheten til å klikke på Rediger ved siden av Alle land/områder for å velge hvor fraktmetoden vil være tilgjengelig. (Hvis du velger USA, kan du velge hvilke delstater som er inkludert.)
    Klikk på Rediger ved siden av Alle land/områder.

2. Endringene dine lagres automatisk, så når du er klar trenger du bare å klikke på Publiser nettstedet ditt for å legge ut endringene dine.