Endre leveringsmetode

The Online Store’s basic shipping methods let you offer customers three choices: free, flat rate, and weight based. For carrier calculated shipping methods — available in the U.S. only — your choices are USPS and UPS.

Merk: Når kundene går til kassen i butikken din, vil de se de leveringsmetoden(e) du har valgt, og hva de blir belastet for frakt i bestillingsoversikten, hvis aktuelt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Hvis dette er første gang i nettbutikkkontoen, må du fullføre Komme i gang-skjemaet før du legger til produkter.
  3. Klikk på Frakt fra Komme i gang-veiledningen.
  4. Merk: Hvis du har lukket Komme i gang-veiledningen, kan du klikke på Innstillinger og deretter på Frakt.

5. Klikk på Legg til frakt
  6. Klikk på bildet som samsvarer med ønsket leveringsmetode:
  7. Merk: Hvis du klikker på feil bilde, kan du gå tilbake ved å klikke på Not what you see? (Ikke det du ser?). Ellers kan du følge trinnene som vises for det valgte bildet.

(Ikke det du ser?)
  1. Klikk på Legg til ved siden en av de grunnleggende leveringsmetodene.
  2. Leveringsmetode Beskrivelse
    Gratis frakt

Du kan angi beløpet en bestilling må nå for å være kvalifisert for gratis frakt. Noter gjennomsnittlig leveringstid i beskrivelsen.

Fast pris per bestilling

Du kan kreve en forhåndsbestemt pris fra kunden slik at de vet akkurat hva den totale fraktprisen kommer til å bli. Noter gjennomsnittlig leveringstid i beskrivelsen.

Vektbasert

Belast kundene for frakt basert på vekten på artikkelen/artiklene du sender. Noter gjennomsnittlig leveringstid i beskrivelsen.

Merk: For hver metode har du muligheten til å klikke på Rediger ved siden av Alle land/områder for å velge hvor fraktmetoden vil være tilgjengelig. (Hvis du velger USA, kan du velge hvilke delstater som er inkludert.)
    Klikk på Rediger ved siden av Alle land/områder.

3. Klikk på Lagre når du er ferdig, og ikke glem å publisere nettstedet for at endringene skal tas i bruk.
  1. Klikk på Legg til ved siden av én av de operatørberegnede fraktmetodene. Begge kan brukes til nasjonal og utenlands frakt. Foretrukket metode er ofte personlig preferanse eller hva som passer best, for eksempel hvis du allerede har konto eller leveringsstedet ligger i nærheten.
  2. Leveringsmetode Beskrivelse
    United States Postal Service (USPS)

Velg hvilke typer USPS-fraktmetoder du vil tilby til kundene. Klikk på koblingene Lær mer hvis du trenger mer informasjon. Disse koblingene tar deg til landingssiden til USPS der hver metode beskrives.

United Parcel Service (UPS)

Du ha en UPS-adgangsnøkkel for å bruke denne metoden. Du kan registrere deg for en USP-konto for å få en adgangsnøkkel. Når du har lagt til adgangsnøkkelen, må du fylle ut feltet Support & Services (Støtte og tjenester), og bestemme hvordan du vil pakke produktene i feltet Shipping Boxes (Fraktbokser).

Merk: For hver metode har du muligheten til å klikke på Rediger ved siden av Alle land/områder for å velge hvor fraktmetoden vil være tilgjengelig. (Hvis du velger USA, kan du velge hvilke delstater som er inkludert.)
    Klikk på Rediger ved siden av Alle land/områder.

3. Klikk på Lagre når du er ferdig, og ikke glem å publisere nettstedet for at endringene skal tas i bruk.