Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre menyutseendet i WordPress

Utseendet til en WordPress -meny kan endres ved å oppdatere CSS.

  1. Før du endrer på et WordPress -tema, må du legge til et underordnet tema
  2. Logg på WordPress.
  3. Gå til Utseende > Redigeringsprogram.
  4. Angi de ønskede endringene av CSS.
  5. Eksempel: Dette er eksempelkode for å endre skriftstørrelsen for en WordPress-meny:
    .primary-navigation {font-size: XXpx ; }
    • XX er den nye skriftstørrelsen for menyen din.
    • Pikselementet står for piksel.
  6. Klikk på Oppdater fil.

Endringene dine vil nå være synlige på hele nettstedet ditt.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.