Endre min Premium -nettbutikk -valuta

Endre valutaen i butikken din, for eksempel hvis kundene dine er i et annet land enn der butikken ligger. Kundene dine vil da se produkter i den valutaen du ønsker. Hvis du har Website Builder, angis valutaen din av butikkens markedsplasser .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av Premium nettbutikk.
  3. Fra instrumentbordet går du til Innstillinger og velger Forretningsinformasjon .
    I Premium -nettbutikken går du til Innstillinger og deretter Forretningsinformasjon
  4. Under Regional info velger du en valuta fra rullegardinlisten.
    Velg valuta
  5. Velg Lagre . Butikken din viser nå priser i foretrukket valuta.