Endre min primære betalingsmåte

Hvis du har mer enn én betalingsmåte, kan du lese her hvordan du endrer din primære betaling for produktene eller tjenestene. Du kan for eksempel bytte fra ett kredittkort til et annet. Fremgangsmåten er den samme enten produktet er satt til automatisk fornyelse eller ikke.

Påkrevd: For å følge disse trinnene må du ha en annen betalingsmåte satt opp på kontoen din.
  1. Gå til GoDaddy Fornyelse og fakturering -siden. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. I listen Faktureringsdetaljer velger du produktene som bruker betalingsmåten du vil endre. Beskrivelsen for hvert produkt inkluderer de siste fire sifrene i kortet eller kontoen for gjeldende betalingsmåte.
    vis gjeldende betalingsmåte
  3. Klikk på Oppdater betaling og velg betalingsmåten du vil bruke.
    velg betalingsmåte
  4. Klikk på Lagre. I listen Faktureringsdetaljer vil du nå se den oppdaterte betalingsmåten.
    vis den nye betalingsmåten