Endre mitt domene

Du kan endre domenenavnet for den administrerte WordPress-kontoen din.

Det er et par ting du bør huske på før du endrer domenenavnet ditt:

• Hvis domenet du ønsker å bruke, brukes av en annen hostingkonto, må du fjerne det fra denne kontoen først. Du må også kanskje fjerne eventuelle underdomener til det primære domenenavnet før du kan endre det (Web & Classic / cPanel / Plesk / Administrert WordPress).
  • Hvis du har et SSL-sertifikat på hostingkontoen din, må du tilbakekalle det før du kan endre det primære hostede domenet. Du finner mer informasjon i
    .
  • Du finner informasjon om hva vi gjør med den administrerte WordPress-kontoen når du endrer domenenavnet, i Hva skjer når jeg endrer domenet mitt?
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle på siden Mine produkter, ved siden av Administrert WordPress.
  3. Klikk på ikonet med tre prikker for nettstedet du vil endre, og velg Endre domene.
    velg endre domene
  4. Klikk på Legg til domene.
  5. Klikk på en av de følgende, avhengig av om du ønsker å endre domenenavnet ditt:
    Handling Slik gjøres det ...
    Legg til eller fjern «www» Klikk på ikonet med tre prikker ved siden av domenenavnet, og velg ønsket alternativ i listen.
    Bruk et annet domene Klikk på Legg til domene. Deretter velger eller angir du domenet du ønsker å bruke, velger Gjør dette til primærdomenet for kontoen din og klikker deretter på Legg til.

Merk: Det kan ta opp til 24–48 timer før DNS-endringer trer i kraft.

Neste trinn

Når du har endret domenenavnet, ønsker du kanskje å oppdatere DNS-innstillingene for domenenavnet. Du finner dem i Vise IP-adressen min.

Mer informasjon

Hvis du manuelt angir et domene som ikke er GoDaddy-kontoen din, må du oppdatere A-posten for dette domenet for å peke det til IP-adressen for administrert WordPress.