Endre mitt domene

Du kan endre domenenavnet kontoen din bruker for følgende typer hosting-kontoer:

• c-Panel delt hosting
  • Parallels Plesk delt hosting

Hvis du er usikker på hvilken hosting du har, se denne artikkelen.

1. I delen for kontoen du ønsker å bruke, klikker du på Innstillinger.
  2. Velg en av følgende basert på typen domene du ønsker å bruke:
    Domenetype Hva du skal gjøre ...
    Registrert på samme konto Velg et domene fra kontoen din.
    Registrert på en annen konto Skriv inn et domene eller underdomene.
    Underdomene av alle typer domener Skriv inn et domene eller underdomene.
  3. Fyll ut feltene på skjermen og klikk deretter på Endre domene.

Andre typer kontoer

For å endre domene på andre typer kontoer, se følgende artikler:

Neste trinn

• Begynn å bruke kontoen din ved å klikke på Adminstrer i sin del.