|  Hjem
Hjelp

Linux-hosting (cPanel) Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre navn på filer i Linux -hostingkontoen min

Du kan endre navn på alle filer du har lastet opp til Linux -hostingkontoen din.

  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Administrer under Webhotell ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. Velg Filbehandling øverst til venstre på kontoens instrumentbord .
    velg filbehandler
  4. I cPanel -filbehandleren navigerer du til filen du vil endre, velger filen og velger deretter Gi nytt navn .
  5. Angi det nye filnavnet og trykk deretter Enter/Return.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.