|  Hjem
Hjelp

Windows-hosting (Plesk) Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre navn på filer i Plesk -hosting

Du kan gi nytt navn til filer du har lastet opp til hostingkontoen din.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Klikk på Fil -fanen.
  6. Klikk ved siden av filen du ønsker å bruke, og klikk deretter på Gi nytt navn .
  7. Skriv inn Nytt navn , og klikk deretter OK .

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.