Endre navneserver for domenene mine

Du må endre navneserverne dine for å koble domenenavnet til nettstedet ditt. Hvordan du endrer navneserverne kommer an på hvor domenet ditt er registrert og hvor nettstedet ditt er registrert. Bruk listen under for å finne scenarioet som gjelder for din situasjon og følg instruksjonene.

Mitt domene er registrert hos Nettstedet mitt hostes hos Følg disse instruksjonene ...
GoDaddy GoDaddy
GoDaddy Et annet selskap

Først får du navnene på navneserverne fra ditt nettsteds hostingselskap.

Deretter endrer du domenet ditt slik at det bruker navneserverne til ditt nettsteds hostingselskap

Et annet selskap GoDaddy

Først finner du ut hva dine GoDaddy-navneservere er

Deretter gir du til selskapet hvor domenet ditt er registrert

Et annet selskap DNS-hosting (tidligere kalt «ekstern DNS») Administrere ekstern DNS
GoDaddy VPS/Dedikert
her

Først oppretter du dine egne navneservere

Deretter oppdaterer du domenenavnet ditt slik at det bruker dine nyopprettede navneservere