Endre navneserver for domenene mine

Navneservere er dine primære DNS-kontrollere, og uten korrekte innstillinger for navneservere fungerer ikke e-posten og nettstedet riktig. Domenet ditt må registreres med GoDaddy i kontoen din for at du skal kunne redigere navneservere. Hvis du skal endre navneserverne dine til et annet selskap, må du ha disse tilgjengelige før du starter.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Ytterligere innstillinger, velg Administrer DNS.
  4. I Navneservere-delen velger du Endre.
  5. Velg det alternativet som fungerer best for deg:
    • Koble domenet mitt til et nettsted jeg har bygget: Bruk veiviseren vår til å koble domenet ditt til et nettsted som er bygget et annet sted, for eksempel Squarespace, Weebly eller WordPress.
    • Jeg ønsker å bruke GoDaddys standard navneservere (anbefalt): Vi oppdaterer domenet ditt automatisk til et sett med GoDaddy-navneservere. Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du foreløpig ikke bruker GoDaddy-navneservere.
    • Angi mine egne navneservere (avansert): Angi navneserverne du har mottatt fra hostingleverandøren din.
  6. Velg Lagre eller Koble til.
  7. Merk av i boksen ved siden av Ja, jeg samtykker i å oppdatere navneservere for de valgte domenene.

Merk: Hvis du har Ownership Protection på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Vi sender en verifiseringskode automatisk hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert for kontoen din i over 72 timer. Ellers velger du Send passord så sender vi et engangspassord til registratorens e-postadresse.

Det kan ta opptil to døgn før alle endringene trer i kraft. I løpet av denne tiden kan nettstedet ditt, e-posten din og de andre domenetjenestene dine bli avbrutt.

Relaterte trinn

• Du kan også overføre domenet ditt til GoDaddy for å gjøre administreringen av DNS enklere og sikrere.
  • Bruk GoDaddy standard navneservere og koble til et annet nettsted ved å endre A-posten din.

Mer informasjon

• Enkelte ccTLD-er kan ha særskilte krav for navneserverinnstillinger.
  • Hvis domenet ditt ikke er registrert eller hostet med GoDaddy, kan du også administrere DNS med oss ved å legge til Hostet DNS.