Endre navneserver for domenene mine

Navneservere er din primære DNS-kontroller, og å endre navneserverne endrer hvor du administrerer DNS-innstillingene dine. Riktige navneserver-innstillinger er avgjørende for å sørge for at e-posten og nettstedet ditt fungerer riktig. Domenet ditt må være registrert hos GoDaddy i kontoen din for å kunne endre navneservere.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen.
  4. Velg Endre i Navneservere-avsnittet.
  5. Velg det alternativet som fungerer best for deg:
    • Koble domenet mitt til et nettsted jeg har bygget: Bruk veiviseren vår til å koble domenet ditt til et nettsted som er bygget et annet sted, for eksempel Squarespace, Weebly eller WordPress.
    • Jeg ønsker å bruke GoDaddys standard navneservere (anbefalt): Vi oppdaterer domenet ditt automatisk til et sett med GoDaddy-navneservere. Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du foreløpig ikke bruker GoDaddy-navneservere.
    • Angi mine egne navneservere (avansert): Angi navneserverne du har mottatt fra hostingleverandøren din.
  6. Velg Lagre eller Koble til.
  7. Merk av i boksen ved siden av Ja, jeg samtykker i å oppdatere navneservere for de valgte domenene.

Merk: Hvis du har domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Vi sender en verifiseringskode automatisk hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert for kontoen din i over 72 timer. Ellers velger du Send passord, så sender vi et engangspassord til registrantens e-postadresse.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Noen domener kan ha spesielle krav for navneserver-innstillinger.
  • Hvis domenet ditt ikke er registrert eller hostet med GoDaddy, kan du også administrere DNS med oss ved å legge til Hostet DNS.