Endre navnet på en gruppe

Hvis formålet med kalendergruppen din utvikler seg til noe annet, kan du endre navnet.

Du må ha administratortillatelser for å endre navnet på en gruppe i Calendar.

1. Logg på arbeids -e -postkontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Kalender -fanen.
    Klikk på Kalender -fanen

3. I den venstre ruten, under Ny gruppe -knappen, klikker du på den hvite pilen til høyre for kalendernavnet du vil endre.
    Klikk og dra i håndtaket
  4. Klikk på Gi nytt navn til gruppe .
    Klikk på Gi nytt navn til gruppe
  5. I gruppenavn -dialogboksen angir du det nye navnet for gruppen.
    Angi et nytt navn for gruppen
  6. Klikk på Lagre og avslutt .