Nettstedbygger Hjelp

Endre navnet på en side på nettstedet mitt

Etter hvert som du bygger opp nettstedet eller omorganiserer det, må du kanskje endre navnet på noen sider for å identifisere innholdet av dem for de besøkende.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på menyen Side øverst til venstre, og klikk på Administrer sider.
    Klikk på tannhjulknappen i sider-menyens
  4. Når panelet Administrer sider vises, velger du den sidenavnteksten du ønsker å endre.
    Velg sidenavnteksten og angi et nytt navn

Merk: Det valgte navnefeltet viser antallet tegn som er igjen før du kommer til feltets 25-tegns grense.

5. Når du angir et nytt sidenavn, vises endringen i menyen.

Merk: Sørg for at nettstedets navigasjonsfelt er brukervennlig ved å gi sidene korte navn som gir en tydelig pekepinn om hva sidene inneholder.

6. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  7. Når du er klar til å gjøre endringene offentlig tilgjengelige, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).