Endre navnet på min 4. generasjon-server

Slik endrer du servernavnet for 4. generasjon-serveren din.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side.
  3. Ved siden av serveren du ønsker å bytte navn på, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Endre i Innstillinger-delen ved siden av Servernavn.
  5. Angi et navn for serveren. Servernavnet må bestå av mellom 1 og 50 tegn og må bare inneholde bokstaver, sifre, mellomrom, punktumer og bindestreker.
  6. Klikk på Lagre. Det nye servernavnet vises i Innstillinger-oppføringen.