Nettstedbygger Hjelp

Endre nettsteddomene

Som standard vil nettstedets nettadresse opprettes basert på navnet du gir den, med .godaddysites.com lagt til bak. Hvis du imidlertid eier et annet GoDaddy-domene, kan du bruke det isteden.

1. Klikk på knappen med tre felt øverst til venstre.
    Klikk på knappen med tre felt øverst til venstre
  2. I sidemenyen, som viser nettstedets gjeldende domene, klikker du på Innstillinger.
    Klikk på knappen med tre felt øverst til venstre
  3. Klikk på Domene.
  4. Domenet nettstedet bruker har en lysegrønn prikk ved siden av det. Klikk domenet du heller ønsker å bruke, og det blir så merket med den lysegrønne prikken.
  5. Klikk på venstrepilen to ganger. Det nylig valgte domenet vises rett under nettstedets navn.
  6. Hvis du vil bruke det nye domenet på nettstedet, klikker du på Publiser nettsted. Du lukker sidefeltet ved å klikke på X.