Koble Websites + Marketing-nettstedet mitt til et domene

Et egendefinert domene er enda en måte å tilpasse Websites + Marketing-nettstedet ditt på. Domener er noe annet enn nettstedet du har bygget – de er nettstedets digitale gateadresse. Vi hjelper deg å velge et godt et – og å tilkoble det. Eller du kan koble til et du har kjøpt et annet sted.

Husk at kostnaden for å hoste nettstedet er separat fra kostnaden for et domene. Hvis du er i en gratis prøveperiode, vil du måtte registrere deg for en betalt plan. Sammenligne pakker og priser.

Utvid for å seSkjul en video om hvordan du kan endre nettstedets adresse

Hvis du vil endre nettstedets domenenavn (også kjent som adresse eller URL), har du et par alternativer:

Bruk et GoDaddy-domene du allerede eier (må være på samme GoDaddy-konto som nettstedet ditt).
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Innstillinger.
  5. Velg Administrer ved siden av domenenavnet ditt.
  6. Hvis du blir spurt, velg Jeg har allerede et domene .
  7. Velg Velg et domene eller Endre domenet mitt .
  8. Velg domenet du ønsker fra listen, eller angi domenet og utvidelsen uten www foran. Skriv for eksempel inn mycoolsite.com ikke www.mycoolsite.com.
  9. Velg Fortsett .
  10. Sjekk at domenet er riktig og at det er det valgte alternativet. Velg deretter Lagre & Publiser eller Lagre . Endringene dine vil ikke være synlige for andre før du publiserer.
Koble Websites + Marketing-nettstedet til et nytt GoDaddy-domene
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Innstillinger.
  5. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  6. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  7. Velg Innstillinger.
  8. Velg Koble til domene. (Har du vært her før? Velg Administrer.)
    Merk: hvis du har en gratis-plan, vil du bli bedt om å velge en som oppgraderer nettstedet for å tillate et egendefinert domene.
  9. Velg Skaff et nytt domene og deretter velg Fortsett. eller, hvis du allerede har et domene i kontoen din, velg det og velg deretter Lagre og publiser.
  10. Vi foreslår noen domenenavn basert på ditt kostnadsfrie domenenavn, eller du kan søke etter et nytt domenenavn.
  11. Følg instruksjonene for å legge til beskyttelse (valgfritt) og fullføre kjøpet. Velg Fortsett for å gå tilbake til å koble det nye domene til nettstedet.
  12. Sjekk at domenenavnet er korrekt og valgt. Deretter velger du Lagre og publiser eller Lagre. Endringene vil ikke være synlige for andre før du publiserer.
Bruk et domene som ikke er GoDaddy og som du har kjøpt fra et annet selskap.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Innstillinger.
  5. Velg Administrer ved siden av domenenavnet ditt.
  6. Hvis du blir spurt, velg Jeg har allerede et domene .
  7. Velg Velg et domene eller Endre domenet mitt .
  8. Angi domenet og utvidelsen uten www foran. For eksempel: Skriv inn mycoolsite.com, ikke www.mycoolsite.com.
  9. Velg Fortsett .
  10. Vi viser informasjon som er spesifikk for nettstedet ditt i et nytt vindu. Logg på hos DNS-leverandøren eller en annen GoDaddy-konto, og endre DNS-oppføringene til den nye informasjonen. Kontakt DNS-leverandøren hvis du trenger hjelp.
    Merk: Hvis du har to GoDaddy-kontoer, én med nettstedet og én med domenenavnet, må du overføre domenenavnet til kontoen med nettstedet.
  11. Gå tilbake hit og velg Jeg er ferdig, fullfør konfigureringen etter du har endret DNS-oppføringene.
  12. Sjekk at domenenavnet er korrekt og valgt. Deretter velger du Lagre og publiser eller Lagre. Endringene vil ikke være synlige for andre før du publiserer.

Det tar som regel et par minutter å koble Websites + Marketing-nettstedet ditt til et domene, men det kan ta opptil 72 timer, særlig hvis du kobler til et domene som ikke tilhører et GoDaddy-domene.