Nettstedbygger Hjelp

Endre nettstedprofil

Nettstedets profil bruker automatisk kontoens e-post som standard – i tillegg til nettstedets navn og fysiske adresse som du oppga da du først konfigurerte nettstedet. Denne informasjonen kan du endre om nødvendig.

1. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  2. Klikk på panelet Nettsideinnstillinger.
    klikk på panelet Nettsideinnstillinger
  3. Klikk på Nettstedprofil.
  4. Endre profilinnstillingene din. Hvis du endrer Nettstedsnavn, vil nettstedets gjeldende adresse automatisk bli oppdatert. (Se Koble nettstedet mitt til et annet domene.)
    rediger nettstedprofil
  5. Når du er ferdig, klikker du på pilen som peker til venstre, til du kommer tilbake til hovedvinduet.
  6. Klikk hovedvinduet til høyre, klikk så Ferdig (mobiltelefon) eller Forhåndsvis (datamaskin/nettbrett).
  7. Til slutt klikker du på Publiser nettsted(mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbret).