Endre nettstedsbakgrunnen din i WordPress

Du kan bruke WordPress -redigeringsprogrammet til å tilpasse nettstedsbakgrunnen.

1. Logge på WordPress.
  2. Klikk på Utseende fra instrumentbordet , som ligger på venstre side av skjermen.
  3. Klikk på Tilpass .
  4. Klikk på Bakgrunnsbilde , avhengig av temaene for tematilpasning.
  5. Hvis det allerede er et bakgrunnsbilde, klikker du på Endre bilde . Hvis det ikke allerede finnes et bakgrunnsbilde, klikker du på Velg bilde .
  6. Klikk på bildet du vil ha i bakgrunnen til nettstedet ditt.
  7. Klikk på Velg bilde nederst i høyre hjørne.

Merk: Bildet vil nå vises som nettstedets bakgrunn. Du kan også tilpasse hvordan bakgrunnen vises, for eksempel å konfigurere den til å gjenta eller ha en spesifikk posisjon.

8. Klikk på Lagre og publiser øverst til venstre på siden.
  9. Klikk på X øverst til venstre på siden for å gå tilbake til instrumentbordet .