Endre Nettstedsinnstillinger

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Oppe til høyre på skjermen din klikker du på ikonet med tre linjer (Administrer nettsted) og velg Nettstedsinnstillinger i rullegardinmenyen.
    Klikk på ikonet med tre linjer (Administrer innstillinger) for å administrere innstillingene for nettstedet ditt.
  4. Klikk på fanen i det området du ønsker å redigere:
    • Nettstedsinformasjon – Du kan oppdatere navnet på nettstedet eller forretningen, kontakt-e-postadressen din, velge en forretningskategori som best beskriver forretningen din, redigere adresse og telefonnummer (og angi om de skal vises på nettstedet eller ditt mobile nettsted eller ikke), og koble dem til Twitter®- og Facebook®-kontoene dine.

Dette endrer informasjonen gjennom hele nettstedet ditt.

• Nettstedsfunksjoner – Du kan slå på/av sidepanelet for deling på sosiale medier, aktivere/deaktivere automatisk publisering på det mobile nettstedet eller legge til et favicon-bilde som vil vises i nettleserfanen til besøkende.

Mobil- og Favicon-funksjoner er kun tilgjengelige med Business og Business Plus-planer.

• Søkemotorer – Du kan legge til en beskrive for hver av sidene på nettstedet ditt. Denne informasjonen hjelper med søkemotorsynlighet.
    • Sikkerhetskopier/Gjenopprett – Du kan opprette en sikkerhetskopi av ditt nåværende nettsted eller gjenopprette en tidligere lagret versjon av nettstedet ditt. Du kan ha opptil fem sikkerhetskopier av nettstedet ditt.
    • Kode for hele nettstedet – Du kan legge til kode, slik som HTML-metatager eller JavaScript mellom HEAD -tager eller før /BODY -tagen. Dette vil hjelpe søkemotorer med å finne nettstedet ditt.
  5. Når du er ferdig, klikker du på OK for å lagre endringene og lukk Nettstedsinnstillinger-vinduet.

Du må publisere nettstedet dittfor å se endringene.