|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre passordet ditt for nettlagring

Hvis du glemmer passordet for nettlagring, kan du endre det i kontrollsenteret for arbeidsområde.

Slik endrer du passordet for nettlagring

  1. Logg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Nettlagring .
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du ønsker.
  4. Klikk på Vis filer .
  5. Velg kontoen du vil endre, hold markøren over menyikonet, og klikk deretter Rediger .
  6. Angi og bekreft ditt nye passord.
  7. Klikk på Lagre.

Merk: Det tar opptil 30 minutter å endre passordet ditt.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.