Microsoft 365 fra GoDaddy Hjelp

Endre et Microsoft 365-passord

Oppdater passordet for Microsoft 365 fra instrumentbordet for e-post og Office. Hvis du er kontoeier for GoDaddy, kan du også administrere passord for brukerne, f.eks. hvis du må tilbakestille passordet for en ansatt.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy). Hvis du glemte GoDaddy-kontopassordet, kan du tilbakestille det.
  2. Hvis du er kontoeier, går du til Brukere og velger Administrer ved siden av en bruker.
  3. Under Administrer velger du Passord.
  4. Angi et nytt passord, og angi det så igjen under Bekreft passord.
    Modal for å endre passord.
  5. Under E-post for gjenoppretting angir eller oppdaterer du e-postadressen som kan brukes ved tilbakestilling av brukerens passord. (Ved glemt passord kan en e-post for tilbakestilling av passord bli sendt til denne e-postadressen for gjenoppretting.)
  6. Velg Endre passord. Det kan ta opptil 30 minutter å oppdatere passordet.