Endre passordet for Microsoft 365-e-post fra instrumentbordet for e-post og Office

Som GoDaddys kontoinnehaver og/eller administrator for Microsoft 365-e-postplanen, kan du endre passordet fra instrumentbordet for e-post og Office.

Hvis du ikke er kontoinnehaver eller administrator, kan du sende deg selv en e-post for å tilbakestille passordet fra påloggingssiden for Microsoft 365, dersom du har angitt en e-postadresse for gjenopprettelse.

Du kan se en kort video av denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. I seksjonen for Brukere velger du Administrer ved siden av e-postadressen din.
  3. Under Administrer velger du Passord.
  4. Angi et Nytt passord, og angi det igjen i Bekreft passord.
  5. Velg Lagre. Det kan ta opptil 30 minutter før tilbakestilling av passord oppdateres.

Vis meg