Endre PHP-versjonen min

Plesk lar deg endre PHP-innstillingene per domene. Dette betyr at du må oppdatere innstillingene for hvert domene på kontoen din hvis du ikke vil bruke standardversjonen av PHP.

1. Logg på GoDaddy -kontoen din og åpne produktet ditt. ( Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt? )
  2. Ved siden av Plesk -hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer .
  3. Klikk Plesk Admin .
  4. På Plesk -hjemmesiden din klikker du på Hosting -innstillinger ved siden av domenet du vil endre PHP -innstillingene for.
  5. I delen Nettskripting og statistikk velger du versjonen av PHP du vil bruke i rullegardinmenyen ved siden av PHP-støtte .
  6. Klikk på OK.

Merk: Dette oppdaterer PHP -versjonen for det domenet. Hvis du vil bruke denne nye versjonen for alle domener på Plesk -kontoen din, må du endre innstillingene for alle andre domener ved å bruke disse instruksjonene.