Endre plass for nettlagringskontoen din

Kontoen for nettlagring kommer med varierende mengder lagringsplass, avhengig av abonnementet du kjøpte. Hvis du trenger ekstra lagringsplass, kan du kjøpe den i trinnvise pakker.

For å oppgradere lagringsplass

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Nettlagring .
  3. Klikk på Alternativer ved siden av Nettlagring -kontoen du vil oppgradere.
  4. Gå til Tilpass -fanen, velg et nytt abonnement eller ytterligere lagringsplass, og klikk deretter på Kasse .
  5. Fortsett gjennom kassen.

Hvis du ikke lenger trenger ekstra lagringsplass, kan du fjerne den fra kontoen din.

Å nedgradere lagringsplass

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Nettlagring .
  3. Klikk på Alternativer ved siden av Nettlagring -kontoen du vil nedgradere.
  4. Gå til Tilpass -fanen, velg et nytt abonnement eller ytterligere lagringsplass, og klikk deretter på Kasse .
  5. Fortsett gjennom kassen.
  6. Merk: Hvis kansellering av ytterligere lagring reduserer kapasiteten til den nettbaserte lagringen din under lagringsplassen som er i bruk, vil kontoen din bli låst. Fremtidige opplastinger er ikke tilgjengelige før ytterligere lagring er kjøpt eller filer renses for å frigjøre lagringsplass.