Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre produktinnstillinger i min forhandlerbutikk -plugin -modul

Trinn 4 i serien Administrert WordPress for forhandlere.

Du kan endre produktinnstillingene dine i forhandlerbutikk -plugin -modulen, for eksempel for å opprette en kampanjekode, redigere et domenesøkelinje eller endre butikkfrontens valuta.

1. Logg på GoDaddy -kontoen din og åpne produktet ditt. ( Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt? )
  2. Hold markøren over forhandlerbutikken og velg Innstillinger .
    Klikk på Temaer
  3. Velg mellom følgende faner:
    • Oppsett - se etter nye produkter
    • Produktinnstillinger - endre handlevognens tekst, legg til en omdirigering i handlevognen og opprett en kampanjekode
    • Domenesøkeinnstillinger - endre innstillingene for domeneregistreringer og overføringer
    • Lokalisering - angi valuta, marked og språk
  4. Klikk på Lagre endringer for å oppdatere nettbutikken.