Nettstedbygger Hjelp

Endre rekkefølgen på sider i navigasjonsfeltet

Etter hvert som du bygger opp nettstedet, må du kanskje endre rekkefølgen av sidene i navigasjonsfeltet til nettstedet. Hvis du ombestemmer deg senere, kan du raskt endre rekkefølgen igjen.
rekkefølge i navigasjonsfeltet før

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Sider i panelet Mitt nettsted.
    Klikk på Administrer sider-knappen
  4. I panelet Sider og navigering, finn siden du vil flytte, klikk på de tre små linjene til venstre for den og dra den til den nye plasseringen.
    Klikk på elementet og dra det til den nye plasseringen
  5. Endringene lagres automatisk. Når du er ferdig, klikker du bare på Forhåndsvis for å se resultatene.
    Navigasjonsfeltet etter endring av rekkefølge
  6. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted eller Publiser.