Endre rekkefølgen på sider i navigasjonsfeltet

Etter hvert som du bygger opp nettstedet ditt, må du kanskje endre rekkefølgen av sidene dine i navigasjonsfeltet til nettstedet. Hvis du ombestemmer deg senere, kan du raskt endre rekkefølgen igjen.
sider i navigasjonsfeltet

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på menyen Side øverst til venstre, og klikk på tannhjulknappen.
    Klikk på Administrer sider-knappen
  4. Gå til panelet Administrer sider, klikk på punktene til venstre for siden du vil flytte, og dra siden til den nye plasseringen.
    Klikk på den venstre delen av siden
  5. Endringene lagres automatisk, slik at du kan klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, kjøpe et nytt domene eller bruke et av de andre domene dine.
  6. Når du er klar til å gjøre endringene offentlig tilgjengelige, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).