Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre skriftstilen i WordPress

Du kan bruke standard WordPress -redigeringsprogram for å endre skriftstil som brukes på nettstedet ditt.

1. Åpne WordPress Editor .
  2. Klikk på Skrifttyper til venstre.
  3. Klikk på skrifttypen du vil endre, og velg deretter en ny skrifttype.
  4. Klikk på Lagre og publiser når du er ferdig.