Endre skrifttype og farge for Premium Nettbutikk -tema

Etter at du har endret temaet for din Premium -nettbutikk, kan du tilpasse temaets skrifttyper og farger for å matche merkets unike stil. Du kan endre deler av nettstedet ditt, inkludert hovedoverskrifter, knapper, menyer, priser og brødtekst.

Merk: Hvis du har Website Builder, sjekk ut endre temaet mitt , velg nettstedfarge og velg nettstedsskrifttype i stedet.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av Premium Nettbutikk -nettsted.
  3. Fra instrumentbordet ditt går du til Butikkdesign .
  4. Velg Tema -fanen og klikk på Tilpass under det gjeldende temaet.
    Klikk på Tilpass -knappen
  5. Style Designer åpnes. Velg tilpassingen av nettstedet ditt, og klikk på Lagre og bruk når du er ferdig.

Temafarger

1. Velg en fargekombinasjon under Farger. (Valgene varierer avhengig av temaet ditt.)
  2. Hvis du ønsker flere valg, kan du klikke på + Egendefinerte farger og velge en del av nettstedet for å utvide fargespekteret.
  3. For å få enda flere alternativer, klikk på Avansert for å redigere feltene RGB (rød, grønn, blå) og HSV (fargemetningsverdi).
    Velg avanserte farger
  4. Etter at du har valgt en farge, klikker du på Velg for å se den på forhåndsvisningsnettstedet.
  5. Bruk blyantknappen hvis du vil fortsette å redigere det egendefinerte fargevalget.
    Blyantknapp

Merk: Forhåndsvisning viser ikke individuelle sideinnstillinger hvis de står tomme. For eksempel må kunngjøringer og meldingsfelt fylles ut for at de skal vises i forhåndsvisningen - selv om du tilpasser hovedmeldingens bakgrunnsfarge. Eksterne koblinger er også deaktivert i forhåndsvisningen.

Tema skrifttyper

1. Under Fontene velger du en font for de oppførte delene av nettstedet ditt. For eksempel velger du en font for Koblinger og overskrifter for å tilpasse visningen av lysbildefremvisningens tekst.
    Velg skrifttype
  2. Forhåndsvisningsvinduet oppdateres automatisk for å vise valget ditt.
  3. Hvis du vil begynne på nytt med det aktuelle temaets skrifttyper, velger du Tilbakestill skrifter til standard .

Merk: Hvert tema tilbyr et begrenset sett med fontvalg, selv om valgene varierer fra tema til tema. Hvis du ikke ser et bestemt skrifttypevalg innenfor et tema, klikker du på Avbryt nederst i Style Designer og velger et annet tema.