Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Endre språk for abonnenter

GoDaddy Email Marketing bruker Språkinnstillingene for abonnent for alle standardmeldinger som abonnentene dine ser. Dette inkluderer instruksjoner for å abonnere, e -post for bekreftelse på e -post og tekst i bunnteksten. Sørg for å velge språket til målabonnentene dine!

Merk: Hvis du vil endre det generelle kontospråket ditt selv, kan du klikke på språkmenyen helt nederst i et av språkene GoDaddy Email Marketing -siden.

1. Klikk på Innstillinger -alternativet fra toppen av skjermen.
  2. Velg Språk -fanen til høyre for Innstillinger -siden.
  3. Velg språket ditt fra Abonnentens språk -menyen.
  4. Klikk på Lagre kontoinformasjon -knappen nederst på siden for å foreta valget ditt.