|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Endre språket til GoDaddy-kontoen

Du kan endre språket som kontoen og produktgrensesnittene skal vises med.

  1. Velg Kontaktinnstillinger på menyen Kontoinnstillinger i Kontoadministrator.
    1. Finner du ikke dette i Kontoadministrator? Logg på GoDaddy-kontoen din.
    2. Fullfør trinn 1 ovenfor.
  2. Velg språket du vil bruke i området E-post.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.