Endre SSL -modus på Brannmur for nettbaserte apper (WAF)

Hvis du har et SSL -sertifikat satt opp på nettstedet ditt og aktiverer brannmuren for webapplikasjon (WAF), må du noen ganger justere SSL -modusen din for at nettstedet skal fungere riktig.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Under Nettstedssikkerhet og sikkerhetskopieringer velger du Administrer ved siden av Nettstedssikkerhet -kontoen du vil administrere.
  3. Fra navigasjonsmenyen velger du Brannmur .
    Brannmur
  4. På kortet for nettstedet ditt velger du SSL frainnstillingene menyen.
    tannhjulikonet, deretter SSL
  5. Rull ned til SSL -modus . Velg SSL -modusen som gir mening for nettstedet ditt, og velg deretter Lagre .
    • Full HTTPS - Dette er vår foretrukne metode for å beskytte nettstedet ditt, men det krever at du installerer et SSL -sertifikat på hosting -serveren din. Dette sikrer full trafikk fra kundene dine, til brannmuren vår, til nettstedet ditt.
    • Delvis HTTPS - Hvis nettstedet ditt ikke har en SSL installert, proxyer vi en på dine vegne. Dette bidrar til å forhindre Man in the middle (MitM) -angrep ved å sikre den delen av trafikken din som finner sted mellom kundene dine og brannmuren vår.