Endre statusen til et gruppemedlem

Du kan endre tillatelsene til et Calendar -gruppemedlem, eller du kan fjerne et medlem fra gruppen helt.

Du må ha administratortillatelser for å endre statusen til et gruppemedlem i Calendar.

1. Logg på arbeids -e -postkontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Kalender -fanen.
    Klikk på Kalender -fanen
  3. I den venstre ruten under Kalendere , klikker du den hvite pilen til høyre for kalendernavnet for gruppen du ønsker å gjøre endringer til.
  4. Klikk på Rediger medlemmer .
    Klikk og dra i håndtaket
  5. I dialogboksen Medlemmer gjør du ett av følgende:
    • For å endre tillatelsene til et medlem , klikker du på Ja eller Nei i Administrator -kolonnen ved siden av navnet for å veksle mellom de to alternativene.
    • Hvis du vil slette et medlem, merker du av i boksen ved siden av navnet til medlemmene og klikker deretter på OK .
  6. Klikk på Lagre og avslutt .