GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre størrelsen på et bilde

Etter at du legger til et bilde til en plassholder i en modul, kan du endre størrelsen på det for å dekke dine behov.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Rediger nederst i en kampanje på Kampanjer -siden.
    Klikk på Rediger
  3. I det merkede hjørnet av bildet (plassert i en av de nederste hjørnene av bildet), sveiper du til du ser den tohodede pilen, og klikker deretter og drar inn eller ut for å endre størrelsen på bildet.
    Klikk og dra hjørnet
  4. Klikk på Lagre.

Tips for å endre størrelse på bildene dine

• For de blandede tekst- og bildemodulene brytes teksten automatisk rundt bildet.
  • Pikselmål vises nederst i hjørnet av bildet i modulen. Når du endrer størrelsen på et bilde, endres pikselmålene dynamisk.
    Pikselmål på bunnen av hjørnet
  • Bannerbilder har alltid hele bredden av e -posten din, som er 590 piksler. Du kan ikke endre størrelsen på disse. Alle andre bilder kan variere fra 79 til 554 piksler i bredden. Det er ingen høydebegrensninger.