Endre synligheten for kontaktinformasjonen min

Endre personverninnstillingen på domenet ditt for å skjule eller eksponere kontaktinformasjonen for domenet. Hvert domene som er registrert gjennom GoDaddy, har sin domenekontaktinformasjon automatisk erstattet med proxy -informasjon gjennom vår personleverandør, Domains By Proxy & reg ;. Kontaktinformasjonen din vil fremdeles være på domenet, men proxy -detaljer vil bli brukt i registeret og i GoDaddy WHOIS -katalogen .

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt fra listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
  3. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger
    . velg domene
  4. Velg Eksponer kontaktinformasjon ved siden av Personverninnstillinger . Eller skjul kontaktinformasjonen din hvis den allerede er eksponert ved å velge Beskytt kontaktinformasjon.

Merk: Når du eksponerer kontaktinformasjonen din, selv for en kort stund, kan den sees og potensielt brukes av alle. Hvis du skjuler den, fjernes detaljene dine fra WHOIS, men hvis noen så det mens det ble eksponert, kunne de fortsatt bruke den forrige informasjonen.

5. Gjennomgå endringene for hvordan kontaktinformasjonen din vil vises i GoDaddys offentlige WHOIS-katalog, deretter velger du Fortsett.
  6. Merk av i boksen ved siden av Jeg samtykker til å eksponere kontaktinformasjonen min i GoDaddys offentlige WHOIS -katalog. , og velg deretter Fortsett .

Merk: Hvis du har domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Vi sender en verifiseringskode automatisk hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert for kontoen din i over 72 timer. Ellers velger du Send passord, så sender vi et engangspassord til registrantens e-postadresse.

Du vil se en Vellykket -bekreftelse når innstillingene dine er oppdatert. Det kan ta opptil 24 timer før disse endringene gjenspeiles fullt ut i GoDaddys offentlige WHOIS -katalog .