GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre tekststil

Tekststilingen for kampanjen din inkluderer skrifttyper, tekststørrelse og tekstfarge. Du kan endre disse innstillingene for hver teksttype (seksjonstittel, overskrift, underoverskrift, brødtekst, koblingstekst, knappetekst og bunntekst) i stilredigeringsprogrammet. Endringene dine vises i komponisten din etter hvert som du gjør dem, slik at du kan forhåndsvise stilen din i kontekst.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Kampanjer i GoDaddy Email Marketing -kontoen din.
  3. Klikk på Skriv for å opprette en ny kampanje, eller Rediger under en eksisterende kampanje.
  4. Klikk på Stiler -fanen til høyre. Stilen du bruker for øyeblikket, er uthevet i grått.
  5. Klikk på blyantenPluss -tegn -knapp -knappen.

Merk: Endringene du gjør i denne stilen, brukes på alle eksisterende kampanjer som bruker denne stilen. Du har også muligheten til å opprette en ny, tilpasset stil .

6. Klikk på Tekst- fanen i popup-vinduet som vises. Teksttypene vises i gjeldende skrifttype, størrelse og farge. Klikk på den du vil redigere.
  7. Du kan deretter endre skrifttype, farge, størrelse og justering for de fleste teksttyper:
    Alternativ Hvordan endre
    Skrifttype Klikk på det viste skriftnavnet for å se en liste over tilgjengelige skrifttyper. Velg den du vil bruke.
    Farge Klikk på fargeboksen for å velge en farge fra en palett, eller skriv/lim inn ønsket heksadesimal kode i tekstfeltet.
    Størrelse Klikk på den lille A -knappen for å redusere skriftstørrelsen. Klikk på den store A -knappen for å øke skriftstørrelsen. Den gjeldende skriftstørrelsen i piksler vises til høyre.
    Justering Klikk på justeringsvalget du ønsker for den teksttypen. Alternativene dine er venstre, midt, høyre og begrunnet.

Merk: For koblingstekst kan du bare endre fargen. Resten av innstillingene nedarves fra den vanlige brødteksttypen.

Merk: For knappetekst endrer du ikke justeringen her. Justering av knappeteksten styres av knappemodulen i komponisten.

Merk: For Bunntekst kan du bare endre skrifttype, farge og størrelse. Justeringen kontrolleres av Kampanjejusteringer-tillegget .

8. Når du er ferdig med innstillingene for hvilken som helst teksttype, klikker du på øverst til venstre i redigeringsprogrammet for å gå tilbake.
  9. Når du er ferdig med endringene, klikker du på Oppdater for å lagre stilen din.