Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre temaet mitt

Etter hvert som virksomheten din vokser og endres, gjør nettstedet ditt også. Det kan være på tide at et nytt tema endrer navigeringen og plasseringen av logo, fremhever adressen og telefonen eller bytter til et tema som tilbyr en videooverskrift (selv om du ikke vil endre for ofte.)

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for Bygg ditt eget nettsted.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Åpne Nettredigeringsprogram.
    • Velg Nettsted på instrumentbordet. Deretter velger du Rediger nettsted .
    • Velg Rediger nettsted ved siden av forsidebildet.
  4. Velg Tema
  5. Legg merke til det gjeldende temanavnet i tilfelle du ønsker å bytte tilbake, eller vurderer noen forskjellige alternativer.
    Skjermbilde av hvor du kan finne det gjeldende temanavnet i Tema -menyen. Det er i nærheten Prøv et nytt utseende.
  6. Velg Prøv et nytt utseende .
  7. Galleriet viser en forhåndsvisning av hvordan hjemmesiden din ser ut i alle temaalternativer. Så snart du velger et tema, blir temaet brukt.
  8. Gjør eventuelle andre endringer du ønsker på nettstedet ditt, for eksempel å velge nettstedsfarger , endre nettstedets skrifttyper eller legge til deler .
  9. Publiser nettstedet ditt for å aktivere endringene.