Endre temaets bakgrunnsfarge i WordPress

Bakgrunnsfargen på et WordPress-nettsted kan endres ved å modifisere CSS-en.

  1. Før du endrer på et WordPress-tema, kan du legge til et underordnet tema.
  2. Logg på WordPress.
  3. Gå til Utseende > Redigeringsverktøy.
  4. Skriv inn CSS-en for å endre bakgrunnsfargen. Nedenfor ser du en eksempelkode:

            .site {
                background-color: #XXXXXX;
            }
    • .site er css-klassen for hele nettstedet.
    • XXXXXX er heksadesimal-koden for fargen du vil bruke.
  5. Klikk på Oppdater fil.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.