Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre vertsnavnet for Gen 4 -serveren min

Slik endrer du vertsnavnet for din 4. generasjons VPS eller dedikerte server.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på ServereMine produkter -siden, og klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon -serveren du vil endre navn på.
  3. I beretningen Dashboard, på toppen av siden velg Innstillinger.
    velg innstillinger
  4. Klikk på Endre i Server -delen ved siden av Vertsnavn .
  5. Angi det nye vertsnavnet i Serververtsnavn-feltet, og klikk deretter på Lagre. Vertsnavnet må oppfylle kravene før du kan lagre det. Når du har lagret endringene, vises det nye vertsnavnet i Innstillinger-delen.

Merk: Hvis du bruker Plesk med Windows, må du starte serveren på nytt før det nye vertsnavnet vises i Plesk.