Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Endre vertsnavnet for Gen 4 -serveren min

Slik endrer du vertsnavnet for din 4. generasjons VPS eller dedikerte server.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på ServereMine produkter -siden, og klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon -serveren du vil endre navn på.
  3. I beretningen Dashboard, på toppen av siden velg Innstillinger.
    velg innstillinger
  4. Klikk på Endre i Server -delen ved siden av Vertsnavn .
  5. Angi det nye vertsnavnet i Serververtsnavn-feltet, og klikk deretter på Lagre. Vertsnavnet må oppfylle kravene før du kan lagre det. Når du har lagret endringene, vises det nye vertsnavnet i Innstillinger-delen.

Merk: Hvis du bruker Plesk med Windows, må du starte serveren på nytt før det nye vertsnavnet vises i Plesk.